Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

προσπάθεια για την προστασία των αρχαίων λατομείων στο Μαράθικαι τη δημιουργία αρχαιολογικού και πολιτιστικού πάρκου.Ένα καίριο θέμαείναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων ευστάθειας στη βραχόμαζα των υπογείων στοών, κυρίως του λατομείου Νυμφών, και η σταδιακή αποκατάσταση της επισκεψιμότητας του μνημείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 83, 84, 86, 88, 89 και 90 του Ν. 4555/2018, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο κατάστημα της Κοινότητας Αγκαιριάς, την Παρασκευή 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 και ώρα 20:00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθώος δήλωσε, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια της δίκης σε βάρος του για κατηγορίες συνωμοσίας και απόκρυψης εγγράφων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 23:00

Κλήρωση Τζόκερ 13/6/2023

Oλοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 και μοίρασε €4.200.000 στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος σεισμός σημειώθηκε στις 10:28 το βράδυ της Τρίτης (13.06.2023) στην Αταλάντη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μέγεθος της δόνησης είναι 3,2 βαθμοί της κλίμακας ρίχτερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι λένε οι μετρήσεις της Marc, της Metron Analysis και της Pulse - «Βάζει» στη Βουλή και το ΜεΡΑ25 η Metron - Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20% ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρκετό ήλιο στις περισσότερες περιοχές αλλά και μπόρες, κυρίως στα ορεινά, τα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα της χώρας θα έχουμε το επόμενο εικοσιτετράωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 20,3 μονάδες διαμορφώνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που διεξήχθη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos