Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

7 είναι τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία στο νησί της Πάρου που θα λάβουν από το Υπουργείο Αθλητισμού οικονομική στήριξη για το 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 31,878 εκατομμύρια ευρώ θα ενισχυθούν οικονομικά από το Υπουργείο Αθλητισμού 6.533 σωματεία ερασιτεχνικού αθλητισμού, όλων των αθλημάτων, σε ολόκληρη τη χώρα, που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2023 του Υπουργείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το παραδοσιακό γαϊτανάκι από τον Σύλλογο Κυκλαδιτών και Φίλων Ν Πεντέλης " Τα Κυκλαδονήσια" , την Κυριακή 3 Μαρτίου .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι τυχεροί αριθμοί είναι οι: 29,13,44, 11, 17 και τζόκερ ο αριθμός 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Αντιπεριφερειάρχηςπραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο του νησιού με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μπιζά, παρουσία του Επάρχου Πάρου κ. Βαζαίου Πετρόπουλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΑΕ Πάρου απέλυσε τον προπονητή της ομάδας Αλέξη Αλεξανδρή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυναμική για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Foodexpo 2024 που έγινε στο Μetropolitan expo στην Αθήνα, με τα νησιά της να γίνονται και πάλι σημεία αναφοράς, ως προς την γαστρονομία, την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 21:10

Αμοργός: Πρόγραμμα Στειρώσεων

Ο Δήμος Αμοργού σε συνεργασία με την Animal Zone International πραγματοποίησαν 14ήμερο πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτες γάτες. Συνολικά στειρώθηκαν 164 αδέσποτες γάτες (80 θηλυκές και 84 αρσενικές) από τα περισσότερα χωριά της Αμοργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με τη λειτουργία της Βάσης Αεροδιακομιδών της Σύρου, έλαβε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ ΜάρκοςΕμμ. Καφούρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos