Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Για μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε «κόμμα-μάνατζερ» κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα και τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλίψη έχει σκορπίσει στη χώρα ο θάνατος πέντε Ελλήνων, μελών της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε χθες η χώρα για τους πλημμυροπαθείς της Λιβύης, μετά την εμπλοκή του οχήματος που τους μετέφερε σε τροχαίο δυστύχημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Παροικία η πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας των υποψηφίων του δημοτικού συνδυασμού «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου και την εταιρεία Optiras που δραστηριοποιείται στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, συνδιοργάνωσαν Ημερίδα με θέμα «Αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Εκατονταπυλιανής στην Παροικία μια συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 14:49

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Την 17-09-2023 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 32χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6,1- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν -25- μικροσυσκευασίες κοκαΐνης, 3.430 ευρώ κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα των προεκλογικών συγκεντρώσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα στοχευμένων αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η είδηση του θανάτου της Ε.Α. που ήταν ανάμεσα στα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη που βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos