Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Σε χαλαρούς ρυθμούς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (14/11), με τη δράση στην Ευρώπη να εντοπίζεται κυρίως στην Αγγλία και τη Σκωτία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνολικά 770 είναι τα προϊόντα που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης «Μόνιμη Μείωση Τιμής», μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2023 ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον «Σασμό» η αποκάλυψη της Θοδώρας πέφτει σαν κεραυνός στη Μαρίνα, στο αποψινό επεισόδιο στις 21:00.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αλλαγές «με το καλημέρα» έκρυβαν τα «αποκαλυπτήρια» των διατάξεων για τα νέα μέτρα για τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο, τα οποία περιλαμβάνει το νέο σχέδιο νόμου «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής» που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 27 Νοεμβρίου από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονα επικριτικός κατά του Συνταγματικού Δικαστηρίου ήταν ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί με αφορμή τη σύγκρουση του ανώτατου θεσμικού σώματος του τουρκικού δικαστικού συστήματος της χώρας με το Ανώτατο Εφετείο (Γιαργκιτάι). Όπως είπε, το Συνταγματικό Δικαστήριο είτε θα πρέπει να κλείσει, είτε να αναδιαρθρωθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε ότι οι βομβαρδισμοί και οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας έθεσαν εκτός λειτουργίας τα 25 από τα 35 νοσοκομεία της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos