Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr
Ένα νέο, μόνιμο σπίτι, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη γραφική Πλάκα, απέκτησε ο Κωνσταντίνος Καβάφης
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με γκολ των Μπακασέτα (56'), Ιωαννίδη (61') η Ελλάδα ανέτρεψε το σκορ (0-1 ο Κόλο Μουανί στο 42') αλλά ο Φοφανά (74') δεν της επέτρεψε να κερδίσει - Τέσσερα δοκάρια η Γαλλία

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα από τον Άγιο Βασίλη:

Κατηγορία LIFESTYLE

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια των Μ.Μ.Ε. των νησιών μας σήμερα καθώς έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, ο Άκης Αξαόπουλος από τη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σήμερα η Εκκλησία μας γιορτάζει με λαμπρότητα τα Εισόδια της Θεοτόκου, Μεγάλης Προστάτιδος των Ελληνικών Όπλων, σήμερα γιορτάζει το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας που έχει οριστεί να φυλάει Θερμοπύλες σε καιρούς ασταθείς και δύσκολους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από 14.000 θα ξοδέψουν κατά μέσο όρο οι συμμετέχοντες, λένε οι διοργανωτές - Στόχος να παρεμποδίσουν το εμπόριο προς το Ισραήλ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό πρόβλημα στο κλειστό αποκάλυψε η Μαρία Περαντινού με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενημερώνει ότι εκδόθηκε νέο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες,.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ακόμα μια φορά ο προϋπολογισμός της περιφέρειαςείναικαταρτισμένος πάνω στις απαράβατες αρχές της ανάπτυξης για λίγους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos