Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Το πλοίο Blue Star I, συνεχίζει με καθυστέρηση 2,5 ωρών να ταξιδεύει σύμφωνα με το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς Πειραιά καθώς δεν διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο ακαταλληλότητα για ασφαλή ναυσιπλοϊα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν καταναλώνονται προσεκτικά και σύμφωνα με τις οδηγίες, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας ωφελήσουν. Τι συμβαίνει όμως με ορισμένες αμφιλεγόμενες ουσίες που κυκλοφορούν ακόμη στην αγορά;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ ένα από τα τέσσερα προ-Ολυμπιακά τουρνουά και οι βασικοί της αντίπαλοι στη διεκδίκηση του μοναδικό εισιτηρίου για το Παρίσι θα είναι Σλοβένοι και Κροάτες

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

«Λάθος και πολιτικά απρεπής η ακύρωση» λέει η ελληνική πλευρά - Η συνάντηση Μητσοτάκη-Σούνακ είχε κλειστεί μία εβδομάδα πριν και ακυρώθηκε την ώρα που ο Μητσοτάκης έβλεπε τον Κιθ Στάρμερ που προηγείται 20 μονάδες του συντηρητικού Ρίσι Σούνακ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μαροκινή δικαιοσύνη καταδίκασε σήμερα έναν χρήστη του διαδικτύου σε φυλάκιση τριών ετών για προσβολή του βασιλιά, λόγω αναρτήσεων που επέκριναν την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Μαρόκου και Ισραήλ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με καθυστέρηση περίπου 2,5 ωρών, κατέπλευσε από τη Νάξο το πλοίο Blue Star I το οποίο προσέκρουσε κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια άμορφη μάζα από υλικά που ξέβρασε η φουσκωμένη θάλασσα, είναι ότι αντικρίζει κανείς σε ολόκληρη την παραλιακή ζώνη της Παροικίας, μια μέρα μετά την «επέλαση» της κακοκαιρίας Bettina.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεαματικός είναι ο τρόπος με τον οποίο τα πλοία που πιάνουν στα νησιά της άγονης γραμμής των Κυκλάδων, καταπλέουν ή αποπλέουν από τα λιμάνια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονο ανεμόβροχο σφυροκοπά» την Πάρο τις τελευταίες ώρες. Το νησί βρίσκεται στο έλεος θυελλωδών νοτιοδυτικών ανέμων με ριπές που φθάνουν τα 10 – 11 μποφόρ και το καιρικό σκηνικό στην Παροικία ειδικά, η οποία πλήττεται περισσότερο λόγω θέσης είναι άγριο και απόκοσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο βράδυ 25/11 στην Πάρο και ενώ από το μεσημέρι έχει ήδη σταλεί στους κατοίκους προειδοποίηση 112 για επικείμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, αυτά φαίνεται πως όσο περνά η ώρα κάνουν την έντονη «επέλασή» τους στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos