Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr
Το είπε και το έκανε... η Meta: Ήδη οι χρήστες στην Ελλάδα ενημερώνονται για τις δύο επιλογές που έχουν αν θέλουν να συνεχίσουν να «σκρολάρουν» στην αγαπημένη τους εφαρμογή
Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τουρκικά και αραβικά ΜΜΕ έκαναν λόγο νωρίτερα για ένοπλη επίθεση με νεκρό στην αυτοκινητοπομπή του Παλαιστίνιου ηγέτη Μαχμούντ Αμπάς:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Γιούτσος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών και η οικογένεια του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου θρηνεί την απώλεια του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πολίτες «μίλησαν» στην Δημοσκόπηση που διεξήγαγε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr απαντώντας σε ερωτήματα που αφορούν στο παρόν και στο μέλλον της Πάρου, καταθέτοντας τις απόψεις τους πάνω σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τη ζωή στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλη επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του Παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 17:17

Έρχεται το Humane Ai Pin

Η μυστηριώδης συσκευή με τεχνητή νοημοσύνη που θέλει να αντικαταστήσει το κινητό παρουσιάζεται επίσημα στις 9 Νοεμβρίου

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπουδαίες αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα Τρίτη (07/11), με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ιδανική συνταγή όταν δεν έχετε πολύ χρόνο, αλλά θέλετε να φτιάξετε ένα θρεπτικό και χορταστικό γεύμα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Μπακς πέρασαν από το Μπρούκλιν, επικρατώντας των Νετς με 129-125. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για τα «ελάφια» μετά από έξι ματς, ενώ οι Νετς έχουν ρεκόρ 3-4.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos