Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Ο σκηνοθέτης και Συγγραφέας Δημήτρης Γ. Μουζακίτης ανέλαβε την σκηνοθεσία της κωμωδίας καταστάσεων που ανανεώνετε συνεχώς με θέματα της ελληνικής και διεθνής επικαιρότητας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι της Πολεοδομίας του Δήμου εξακολουθούν και παραμένουν απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επανεκκίνηση της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη 5Κ/2023 που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 775 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, μετά από πολυήμερη διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μία απίθανη εμφάνιση, τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν με 14-12 της “Σετερόζα” και επέστρεψαν στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, έπειτα από 13 χρόνια, καθώς προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Ντόχα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νεκρός εντοπίστηκε ο Έλληνας σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς στη Βουλγαρία νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή Markujik 3, σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιονοστιβάδα έπληξε το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς, στη Βουλγαρία, καταπλακώνοντας στο πέρασμά της μια ομάδα Ελλήνων σκιέρ και snowboarders. Αγνοείται ένα μέλος της ομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 19:27

Πάρος: Μεγάλο διεθνές συνέδριο τον Ιούνιο

Το 6ο στην σειρά Διεθνών Συνεδρίων μιας μακράς παράδοσης υπό τον γενικό τίτλο Paros, πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου & Κυκλάδων (ΙΑΠΚ) τον ερχόμενο Ιούνιο στην Παροικιά (14-16 Ιουνίου), συμπληρώνοντας 27 χρόνια συνεχών δράσεων και  προβολής της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια Καρνέση για τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ο δράστης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχόπτωση σημειώθηκε κατά τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα σπουδαία για το νησί της Πάρου η 19η Απριλίου 2024, χρονιά σπουδαία για τον παγκόσμιο αθλητισμό και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι στη Γαλλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos