Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Πολλές φορές έχουν αναφερθεί τα προβλήματα της νησιωτικότητας, χωρίς πολλοί να αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις της σε διάφορες μορφές κοινωνικών δραστηριοτήτων, διότι χρειάζεται να βιώσεις καταστάσεις και να νοιώσεις στο πετσί σου τις περιπέτειες και τα προβλήματα προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποια υπόθεση σου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλαίσιο υλοποίησης της εξαγγελίας του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, για τη διεξαγωγή στη Σύρο - κάθε Ολυμπιακή χρονιά – εθνικού εορτασμού ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής παρακαταθήκης προς τιμή του Δημητρίου Βικέλα,η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αποκτά εξέχουσα θέση στην Ολυμπιακό Έτος που διανύουμε λόγω των Ολυμπιακών αγώνων «Παρίσι 2024».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με φόντο το Μουντιάλ του 2030, το Μαρόκο και η Ισπανία «τρέχουν» προκειμένου να υλοποιήσουν ένα έργο το οποίο οραματίζονται από κοινού για πολλές δεκαετίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με δύο γραμμές βγήκαν οι εκπρόσωποι των αγροτών από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά από τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό και κλιμάκιο υπουργών. Στις δηλώσεις τους έδειξαν ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις προτάσεις του πρωθυπουργού - έλεγαν χαρακτηριστικά ότι μόνον το αίτημά τους για φθηνότερο ρεύμα ικανοποιήθηκε - και αυτό μόνον για την επόμενη διετία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Madame Web» στο Λος Άντζελες, βρέθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Ντακότα Τζόνσον η οποία πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13:30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Δημαρχείο Πάρου πραγματοποιήθηκε η πρώτη από κοινού συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα στο πλαίσιο της μελέτης με τίτλο «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ)» του Δήμου Πάρου, μεταξύ της «Σαμαράς και Συνεργάτες Α.Ε. Σύμβουλοι Μηχανικοί-Ροϊκος Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε.», της διοίκησης του Δήμου Πάρου, του Έπαρχου Πάρου, εκπροσώπων των αρμόδιων Δημοτικών Υπηρεσιών και Φορέων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδικαίως συμμετέχει στο ΔΣ ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος - Σήμερα ησυγκρότηση σε σώμα - Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγη ο ΦιλήμοναςΖαννετίδης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για τα επόμενα 2+8 χρόνια ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απλώνεται σε βάθος ενός χρόνου η δυνατότητα εξόφλησης του ΕΝΦΙΑ με δόσεις. Με τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή οι μηνιαίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ για 7 εκατομμύρια ιδιόκτητες ακινήτων αυξάνονται σε 11 φέτος και σε 12 από το 2025.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σον Άρειο Πάγο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης, προκειμένου να διευθετηθεί και θεσμικά η ίδρυση του νέου πολιτικού του φορέα, με την κατάθεση και του Καταστατικού του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos