Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Υπαπαντής του Κυρίου, η Παντάνασσα, που αποτελεί πολιούχο της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεζοδρόμιο, το λέει και η λέξη. Δρόμος για πεζούς. Μόνο τέτοια λειτουργία όμως δεν εξυπηρετεί, το στενότατο πεζοδρόμιο στον Περιφερειακό της Παροικίας που εκτείνεται από το ύψος της διασταύρωσης προς Αλυκή έως το Γυμνάσιο Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, το 7ο θέμα ημερήσιας διάταξης ήταν η συγκρότηση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου «Παρίων –Αντιπαρίων η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ» που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2024, στην Αίθουσα του Συλλόγου στην Αθήνα, η απερχόμενη Πρόεδρος κ. Άννα Πρωτολάτη-Αναγνωστοπούλου , ενημέρωσε τα μέλη για τα πεπραγμένα του Συλλόγου για τα έτη 2022 και 2023 , καθώς και τον προγραμματισμό των δράσεων της επόμενης χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού με το ΔΣ του ΠΣΑΠΠ και αντιπροσωπεία πρώην ποδοσφαιριστών του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα για τα οφειλόμενα τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κλίμα συναίνεσης συνεδρίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024 υπό τη νέα της σύνθεση η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, με αντικείμενο τον προγραμματισμό εργασιών της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 01-02-2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, ηλικίας από 43 έως 51 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου (θετικής κατεύθυνσης και υγείας) είχαν την ευκαιρία, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, να πραγματοποιήσουν διαδικτυακή εικονική επίσκεψη στις υπόγειες εγκαταστάσεις των πειραμάτων του CERN στη Γενεύη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 19:39

Θ,Μαρινόπουλος: Ποιος χαίρεται;

Τον τελευταίο χρόνο το μεγαλύτερο και δυσεπίλυτο κοινωνικό , οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα είναι εκείνο της ανόδου του πληθωρισμού και κατ΄ επέκταση της «ακρίβειας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξι μέτρα για τους αγρότες που περιλαμβάνουν επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο και το 2024, μείωση του κόστους στο αγροτικό ρεύμα με πρόσθετη έκπτωση 10% για πέντε μηνες, ρύθμιση χρεών των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ προς τη ΔΕΗ και νέο πρόγραμμα για μόνιμη ανακούφιση από το ενεργειακό κόστος ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλή απαντώντας στην ερώτηση του Αλέξη Χαρίτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos