Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Την άμεση επιτάχυνση των εργασιών ανακατασκευής για την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήρας, ζητά με ερώτηση του προς την Υπουργό Πολιτισμού κα Μενδώνη, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ζήτημα της μη πρόσβασης των κατοίκων του Προδρόμου στο νεκροταφείο του χωριού τους, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Φεβρουαρίου. Εισηγητής του θέματος ήταν ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μπιζάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 19:56

Η ώρα της αλήθειας για την ΑΕ Πάρου

Η πολύπαθη Α φάση επιτέλους τελείωσε με τα πολλά προβλήματα της να φέρνουν προβληματισμό για το μέλλον.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Μάρκος Κωβαίος, τοποθετήθηκε πάνω σε ζητήματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου το οποίο διεξήχθη την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπάρχουν γλωσσικά λάθη που κάνουμε στον γραπτό ή προφορικό λόγο, τα οποία είναι τόσο συχνά και γίνονται από όλους μας σχεδόν, ώστε τείνουν να καθιερωθούν ως «σωστά»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι μετείχαν στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα - Οι συναντήσεις στελεχών με την Όλγα Γεροβασίλη και ο στόχος να υπάρξει ενιαία έκφραση σε «μια κοινή υποψηφιότητα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 17:30

Ψηφιακές θυρίδες του gov.gr στο Δήμο Πάρου

Ο Δήμος Πάρου ενημερώνει τους Δημότες του ότι ξεκίνησε η δυνατότητα να παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες σε αυτούς, μέσα από το σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον gov.gr και συγκεκριμένα μέσα από τις ψηφιακές θυρίδες του gov.gr.  Έτσι, εισάγεται ένας ψηφιακός τρόπος επικοινωνίας του δημότη με τον Δήμο, ενώ ταυτόχρονα εγκαινιάζεται μια νέα γενιά ομογενοποιημένων δημοτικών ψηφιακών υπηρεσιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κώστας Κατσουράνης, που διάλεγε τα μπαλάκια, ήταν γούρικος και έφερε προσιτούς αντιπάλους στις Ελληνικές ομάδες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία εμπλεκόμενης ημεδαπής δράστιδας

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α/ Η.A.S.P.-Hellenic Aviation Service Provider) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» θα διεξάγονται κανονικά από το μεσημέρι, ώρα 15:00, του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos