Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική επιτυχία του Παριανού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια ήλθε από τους «Μπέμπηδες» του ΑΟ Πάρου, που κέρδισαν το ιστορικό Φιλώτι με 6-0 και πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα του Προέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων, συναντήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, με τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Ιωάννη Χρυσουλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 13:37

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Μύκονο

Την 05-02-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο αλλοδαπές 65χρονος ο οποίος εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω να εξέρχεται από χώρο επιχείρησης την οποία αποπειράθηκε να διαρρήξει. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας από το Euro 2004 στην εκδήλωση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, συναντήσεις με Υφυπουργό Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη και Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ΣτέλιοΑγγελούδη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 13:34

Η ΕΑΣ Νάξου στην έκθεση Agrotica 2024

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς της και για να ενισχύσει το δυναμικό της προφίλ στην εξέλιξη των προϊόντων της και στις νέες προοπτικές και προκλήσεις του μέλλοντος, επισκέφθηκε την 30ή έκθεση Agrotica, η οποία πραγματοποιήθηκε από 1-4 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μύκονος, η Μήλος, η Πάρος και η Σύρος ανάμεσα στα ομορφότερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Γαλλίδας Travel Blogger Sophie Nadeau.Η ιστοσελίδα της κυρίας Nadeau δέχεται μηνιαίως 400,000 επισκέπτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα μια πληρωμή για τους δικαιούχους του Market Pass έρχεται σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου. Η νέα πληρωμή καλύπτει τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπορούμε να έχουμε λίγο παραπάνω Ίο, παρακαλώ;» διερωτάται η εφημερίδα «The Sun» στο τέλος του πρόσφατου ταξιδιωτικού άρθρου που «υμνεί» το κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα μέτρα για το ρεύμα που αφορούν τους αγρότες αναφέρθηκε ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι πρόκειται για πολλαπλές παρεμβάσεις και από κάποιες από αυτές οι αγρότες θα ωφεληθούν άμεσα, όπως είπε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos