Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Τέλος στη «δημιουργική λογιστική» των εσόδων και δαπανών που εμφανίζουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις στις δηλώσεις ΦΠΑ βάζει το υπουργείο Οικονομικών με την υποχρεωτική προσυμπλήρωση εσόδων, εξόδων και φόρων στους σχετικούς κωδικούς της δήλωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δοκιμές των ολοκληρωμένων συστημάτων αποστολών και αισθητήρων των τριών ελικοπτέρων MH-60R Seahawk (Romeo) του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας ολοκληρώθηκαν από τη Sikorsky, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπήρξε παράγοντας τριών ποδοσφαιρικών ομάδων - Η πρώην σύζυγός του είχε επίσης δολοφονηθεί το 2018 - Σε μικρή απόσταση από το σπίτι του είχε στηθεί η ενέδρα θανάτιου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εφαρμογή τίθενται τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας που παρουσιάσθηκαν νωρίτερα σήμερα, αναλυτικά από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση. Κομβικό μέτρο είναι η ταυτοποίηση των φιλάθλων μέσω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το gov.gr.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 17:45

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Τήνο

Την 06-02-2024 το βράδυ συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 62χρονος ημεδαπός ο οποίος έθραυσε υαλοπίνακα καταστήματος και αφαίρεσε αντικείμενα από βιτρίνα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 17:40

Η Κίνηση Πολιτών Πάρου ξανά στις παραλίες

Μετά από κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών Πάρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος και του Χρίστου Γεωργούση βασικού εμπνευστή και πρωτοστάτη στην προστασία του δημόσιου χώρου, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, οι Παριανοί ξαναβρέθηκαν στις ακτές του νησιού, καταδεικνύοντας ότι οι δράσεις του καλοκαιριού δεν ήταν « βεγγαλικό» και εποχικό φαινόμενο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 17:36

θαλάσσια διακομιδή από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν νομίζετε ότι οι μαύρες κηλίδες μούχλας εμφανίζονται μόνο σε σκοτεινά, υγρά υπόγεια, ξανασκεφτείτε το.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος υπολογισμού της ηλικίας ενός σκύλου ήταν αυτή που υπολογίζει ότι ένα έτος του σκύλου ισούται με επτά ανθρώπινα έτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πτυχία των μη κρατικών δεν θα χρειάζονται αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ - Ασυμβίβαστο για τα μέλη ΔΕΠ, δεν θα μπορούν να διδάσκουν ταυτόχρονα σε δημόσιο και σε μη κρατικό πανεπιστήμιο - Τι απάντησε ο υπουργός όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον από ξένα πανεπιστήμια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos