Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Ένα όμορφο θέαμα «στολίζει» τον κόλπο της Νάουσας από χθες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης. Καταδίκασε σε έξι χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία από αμέλεια και κατά παρ’ αυτουργία, την οδηγό του απορριμματοφόρου του Δήμου Αίγινας και τον τότε αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, για τον θάνατο των δύο νεαρών, του Χρήστου Κουμπενά 18 χρόνων και του 20χρονου φίλου του που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα με την οποία σκοτώθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η υπηρεσιακή κυβέρνηση μετά την ανείπωτη τραγωδία με τους 79 μέχρι στιγμής νεκρούς μετανάστες από το ναυάγιο σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με στρατιωτικές τιμές τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στον καθεδρικό ναό Ντουόμο του Μιλάνου, όπου η σορός του έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 15:00 (τοπική ώρα, ώρα Ελλάδος 16:00). 
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί ημερολογιακά να διανύουμε τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα, ωστόσο για λίγες μέρες ακόμη το καλοκαιράκι θα δηλώνει «εξαφάνιση»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πρωτοφανή τραγωδία σε διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Πύλουεξελίσσεται η βύθιση αλιευτικού σκάφους που μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Το λιμενικό έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες.

Κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ, οι διασωθέντες αναφέρουν ότι στο πλοίο ήταν 500 με 700 άτομα ενώ φέρεται να λένε ότι γυναίκες και παιδιά ήταν στα αμπάρια. Την ίδια ώρα τρομάζει και η ενημέρωση που έκανε ο κλαδάρχης υποναύαρχος του Λιμενικού Τρύφωνας Κοντιζάς. Όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Καλαμάτας, Κώστας Γαζούλης, μίλησε για πληροφορίες από μαρτυρίες διασωθέντων που αναφέρουν ότι 700 μετανάστες επέβαιναν στο αλιευτικό. 

ertnews.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος στο psts.gr, προέβλεψε ότι η φετινή τουριστική χρονιά θα είναι από τις καλύτερες όλων των ετών στο νησί τονίζοντας την ιδιαιτερότητα της ομορφιάς του και των φιλόξενων ανθρώπων του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο psts.gr μίλησε η Αερολιμενάρχης του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου αναφερόμενη σε ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και στο μέλλον του αεροδρομίου του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση των προϊόντων «W-loss» και «Ideal Forte», τα οποία διαφημίζονται στο διαδίκτυο ως συμπληρώματα διατροφής για την απώλεια βάρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μικτή Χορωδία του Ωδείου Θαλής, παρουσιάζει δύο μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο σε Λεύκες και Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos