Αερολιμενάρχης Αεροδρομίου Πάρου: «Εργαζόμαστε με γνώμονα την ασφάλεια. Η επέκταση θα εξελίξει το αεροδρόμιο σε διεθνές…»

14 Ιουνίου 2023 15:51

Στο psts.gr μίλησε η Αερολιμενάρχης του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου αναφερόμενη σε ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και στο μέλλον του αεροδρομίου του νησιού.

Η Αερολιμενάρχης κα. Σ. Σαρρή, μας τόνισε ότι φέτος η κίνηση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από πέρσι καθώς καθημερινά θα έχουμε την άφιξη 18 – 20 πτήσεων ενώ θα υπάρχουν και αρκετές αφίξεις επισήμων με ιδιωτικά αεροσκάφη, προσθέτοντας ότι κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός πτήσεων και διακινούμενων επιβατών.

Η κα. Σαρρή, υπογράμμισε την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι επιβάτες και οι πτήσεις τονίζοντας τις δυσκολίες λόγω ελλιπούς προσωπικού και υποδομών σε ένα μικρό αεροδρόμιο. Δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει ότι όλοι στο αεροδρόμιο Πάρου εργάζονται με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών, του προσωπικού και των πτήσεων και κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.

Επίσης σημείωσε ότι η επέκταση του αεροδρομίου και τα καινούρια κτήρια που έχουν εγκριθεί προς υλοποίηση, θα εξελίξουν το αεροδρόμιο Πάρου σε διεθνές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos