Κλήρωση Γιουρόπα Λιγκ: Η Αταλάντα στον δρόμο του Ολυμπιακού

13 Δεκεμβρίου 2021 15:10

Η Αταλάντα θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Γκασπερίνι, τερμάτισε στην 3η θέση του Champions League, σε όμιλο με Βιγιαρεάλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουνγκ Μπόις. Ο σύλλογος από το Μπέργκαμο, φέτος έχει χάσει μόλις σε δύο ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα (από Φιορεντίνα και Μίλαν) και από τις 17/10 είναι αήττητη στη Serie A, αγνοώντας τη λέξη “ήττα” σε δέκα σερί ματς (8 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 17 και 24 Φεβρουαρίου, με το δεύτερο ματς να γίνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Θυμίζουμε ότι ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Με το νέο σύστημα που εφαρμόστηκε από φέτος στο Europa League, οι πρώτες των οκτών ομίλων πήραν αυτόματα το εισιτήριο για τη φάση των “16′ (όπως για παράδειγμα η Άιντραχτ στον όμιλο του Ολυμπιακού), ενώ οι δεύτερες θα κοντραριστούν με ομάδες που προέρχονται από το Champions League.

Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια στα μπαράζ για τους 16 του Europa League:
1. Σεβίλλη – Ντίναμο Ζάγκρεμπ
2. Αταλάντα – Ολυμπιακός
3. Λειψία – Σοσιεδάδ
4. Μπαρτσελόνα – Νάπολι
5. Ζενίτ – Μπέτις
6. Ντόρτμουντ – Ρέιντζερς
7. Σέριφ – Μπράγκα
8. Πόρτο – Λάτσιο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos