Κ16: Ο ΑΟ Πάρου κοιτάζει ψηλά 4-1 τον Α.Σ. Σαντορίνης

26 Μαρτίου 2022 00:03

Ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του με την απόδοση του ο ΑΟ Πάρου, κέρδισε εύκολα με 4-1 τον ΑΣ Σαντορίνης με 4-1 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μαζί με τον Πανθηραικό στους 12 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με 2 γκολ του Δαφερέρα, Στο 7’ πλάσαρε μετά από όμορφη δημιουργία του Μπίμπα και στο 29’ όταν πετάχτηκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και βρήκε για δεύτερη φορά τα δίκτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και στο 34’ φοβερό σουτ του Κρίσπη βρήκε στο δοκάρι του Κούκα.

Η Σαντορίνη στην επανάληψη μπήκε ζωηρά και μείωσε στο 50’ με τον Σ. Φύτρο, όμως έμεινε στο 65’ με 10 παίκτες γιατί αποβλήθηκε ο Κολλάρας, που ήταν ο κορυφαίος της παίκτης.

Στο 73’ ο Κρίσπης τροφοδότησε τον Αλιφιέρη που τελείωσε τη φάση για το 3-1.

Στο 75’ ο Δαφερέρας αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και στις καθυστερήσεις ο Ζέλα έγραψε με σουτ το τελικό 4-1.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κουζούμης, Βακόνδιος και Ρούσσος Ε.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Αποστολόπουλος, Νικολάου Χ.(77’ Ζέλα), Κρίσπης, Νικολάου Α., Κουρμούκης, Μπίμπα(77’ Αδάμ), Δαφερέρας, Πούλιος, Παντελαίος(60’ Ρούσσος), Χανιώτη(63’ Κοντός), Αλιφιέρης.

Αναπληρωματικοί

Μανιώτης, Μπέτσα, Γεροχρήστος.

Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Κούκα, Λένα, Καραγιάννης, Κοιδελάι Ορ., Κολλάρας, Μπαιράμι, Φύτρος Σ.(65’ Φύτρος Χ.), Καφούρος, Εσκίογλου, Λιγνός, Κοιδελάι Λ.(41’ Ισουφάι).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos