Αποστολή εξετελέσθη, 4-0 στο Φιλώτι και η ΑΕ Πάρου στους 4 του κυπέλου!

20 Μαρτίου 2023 00:52

Οι παίκτες του Αλ. Αλεξανδρή μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και ξεκαθάρισαν από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.

Καταιγιστική στο ξεκίνημα η ΑΕ Πάρου είχε δοκάρι στο 6 με τον Βαθρακοκοίλη, ενώ στο 9 ο Καμπάσης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σ.Ψαρράς απόκρουσε στην εκτέλεση του Βαθρακοκοίλη.

Στο 10 ο Παπαδόπουλος σέντραρε και Καμπάσης με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 13 ο άλλος στόπερ ο Γαβαλάς με νέα κεφαλιά κάνει το 2-0.

Η ΑΕ Πάρου συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες και στο 34 ο Βαθρακοκοίλης ανατράπηκε και ο Γιαννούλης ευστόχησε στο νέο πέναλτι για το 3-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε και το τελικό 4-0 έγραψε στο 74 ο Κ. Λόκα με προσωπική ενέργεια και εντυπωσιακό σουτ.

Σε αναμονή λοιπόν της κλήρωσης για τον ημιτελικό με έναν εκ των Ελλάς Σύρου, ΑΕ Μυκόνου και Πανναξιακό, με την ευχή να μπορέσουν οι Παριανοί φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο παιχνίδι από κοντά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Βασιλάρης (46 Χαριστός), Γκ. Λόκα, Παπαδόπουλος (46 Μουράι), Γαβαλάς, Καμπάσης, Παντελαίος (55 Κ. Λόκα), Στρ.Κρητικός, Δ. Κρητικός, Γιαννούλης, Βαθρακοκοίλης (46 Αριανούτσος), Βασιλόπουλος ( 55 Εσάι)

ΦΙΛΩΤΙ

Σ. Ψαρράς, Βασιλάκης, Μουστάκης, Ε. Γρατσίας, Κ. Γρατσίας (50 Πολυκρέτης) , Πενίκου, Λεγάκης, Λιαρμακόπουλος, Χότζα (75 Βενιεράκης, Κ. Ψαρράς, Παραράς.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Χατζόπουλος, Φαν Άακεν και Δεγαίτας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos