Κύπελλο Κυκλάδων ΑΕ Πάρου – ΑΟ Πύργου 2-3. Αποκλεισμός, αλλά η εμφάνιση άφησε υποσχέσεις

01 Οκτωβρίου 2023 15:07

Η ΑΕ Πάρου γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό με 2-3 από τον ισχυρό και με πλεόνασμα εμπειρίας ΑΟ Πύργου.

Η Παριανή ομάδα παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, ήταν συγκεντρωμένη και ικανοποίησε σε γενικές γραμμές, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Οι περίπου 100 θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Τον πολύ αθλητικό σέντερ φορ Γιόνας Γκασίσου, που σκόραρε και έδειξε πως θα προσφέρει ουσία στην επίθεση, τον Σιντίγκα Φαντιγκά, ακραίο μεσοεπιθετικό που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε πρωτοβουλίες και τον Αλέξανδρο Τάσιο που κάλυψε με σοβαρότητα τη θέση του στόπερ.

Όταν θα ενταχθούν και κάποιοι παλιοί ποδοσφαιριστές, τότε η ΑΕ Πάρου θα μπορεί να θέσει τους στόχους της για το πρωτάθλημα.

aoparou 102

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 4’ ο Τσιάβος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή πλάγια και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν χωρίς να γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, είχαν 2 σουτ του Γκασίσου στο 10’ και 19’ με το δεύτερο να αποκρούεται από τον Καραμολέγκο, ενώ ένα άλλο του Δ. Κρητικού έφυγε άουτ.

Ο Πύργος στο 24’ είδε μετά από κόρνερ του Τριανταφύλλου, τον Τσιάβο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και στο 42’ ο Τριανταφύλλου με φάουλ από πολύ πλάγια έκανε το 0-2 σε μία άτυχη στιγμή του Νικολάου.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους στην επανάληψη και μείωσαν στο 71’ όταν ο Μανδραβέλης σέντραρε και ο Στρ. Κρητικός τελείωσε άψογα τη φάση για το 1-2.

Στο 77’ ο Πύργος βρήκε χώρο και ο Μαναριώτης τροφοδότησε τον Τσιάβο, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 1-3.

Στο 91’οΤάσιος βρήκε με όμορφη κάθετη τον Γκασίσου, που κατέβασε και τελείωσε εξαιρετικά για το τελικό 2-3.

Στο 94 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάσιος.

Διαιτήτευσαν με επιτυχία οι κ.κ. Κουζούμης, Μαθιουδάκης και Ζουγανέλης.

aoparou 103

ΑΕ ΠΑΡΟΥ (Αλ. Αλεξανδρής)

Νικολάου, Δ. Κρητικός, Μανδραβέλης, Γιαννούλης, Καμπάσης (46’ λ.τ. Φαντιγκά), Τάσιος, Παπαδόπουλος, Καργιώτης, Γκασίσου, Στρ. Κρητικός, Στεφ. Κρητικός(78’ Μπαμπαλιού).

aoparou 104

aoparou 105

aoparou 106

ΑΟ Πύργου (Δ. Σκούνας)

Καραμολέγκος, Παπαθανασίου(80’ Φύτρος Σ.), Μοσχούρης, Νομικός, Τριανταφύλλου(71’ Φύτρος Μ.), Ντεκίδης, Ξαγοράρης, Δαβιλάς, Μαναριώτης(81’ Κουντούρης), Σελεστάι(37’ λ.τ. Ανωγειανάκης), Τσιάβος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos