Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Οριστική διακοπή στο ντέρμπι, στα αποδυτήρια οι «πράσινοι»

22 Οκτωβρίου 2023 23:09

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League 1.]

Οριστική διακοπή ντέρμπι, σύμφωνα με την Cosmote tv
Είναι 22.20 και οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στα αποδυτήρια. Όλα φαίνεται πως εξαρτώνται από τον γιατρό του αγώνα, ενώ φέρεται να έχει κληθεί ασθενοφόρο.

Εντός των αποδυτηρίων του Γ. Καραϊσκάκης μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Ιταλό διαιτητή του αγώνα Φάμπιο Μαρέσκα να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και τίποτε λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΑΠΕ, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, εν προκειμένω στους «ερυθρόλευκους», μαζί με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.
Είναι 21.45 και οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Από τα μεγάφωνα ακούγεται το μήνυμα «Κάντε υπομονή, προστατέψτε την ομάδα μας, θα έχουμε νεότερα σε δέκα λεπτά»

Ο Χουάνκαρ πιθανότατα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Στο γήπεδο μπήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να μιλήσει στους παίκτες. Στα αποδυτήρια πήγαν και οι παίκτες του Ολυμπιακου.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού λέγεται ότι ο διαιτητής ανέφερε πως δεν υπέπεσε σε κάτι στην αντίληψή του και έχει σκοπό συνεχιστεί το ματς. Ο Παναθηναϊκός επιμένει στη στάση του και δεν επιστρέφει. Αν επιλέξει να αποχωρήσει, θα είναι πιθανότατα εις βάρος του. Στο γήπεδο είναι μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτή την ώρα.

Διακοπή στο ματς. Μία κροτίδα φαίνεται ότι έπεσε κοντά στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έκαναν προθέρμανση. Η κροτίδα έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ που αποχώρησε με φορείο και εξετάζεται από γιατρό καθώς φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα στα αυτιά. Διαιτητές και παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 49′ με γκολ του Καμαρά. Ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα, ο Ποντένσε είδε την κίνηση του, τού έδωσε κάθετη στην περιοχή και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-1 στο ματς.
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα καθώς φτάνει εύκολα έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Ολυμπιακός από την άλλη πλευρά είχε μόνο 1-2 καλές στιγμές, κυρίως λόγω κάποιων κακών συνεννοήσεων στα μετόπισθεν των πρασίνων.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε του Ολυμπιακού με 0-1, στο ημίχρονο, χάρη στο τέρμα του Βαγιαννίδη στο 28′. Ο Μλαντένοβιτς εκτέλεσε το φάουλ και μετά από έναν πανικό στην περιοχή του Πασχαλάκη με συνεχόμενες κόντρες, ο Βαγιαννίδης έκανε το πλασέ από κοντά και έκανε το 0-1.

enikos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos