Κ16 ΑΟ Πάρου – Θύελλα Καμαρίου, ντέρμπι με τα όλα του και τελικά 3-3!

29 Οκτωβρίου 2023 12:41

Τρεις φορές προηγήθηκε ο ΑΟ Πάρου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, από την πολύ καλή επιθετικά Θύελλα Καμαρίου.

Το ματς προσέφερε αρκετές συγκινήσεις στους θεατές, αφού εκτός από τα γκολ δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με πολλές ωραίες φάσεις στις 2 εστίες.
Ο ΑΟ Πάρου ξεκίνησε δυνατά και στο 23’ προηγήθηκε 1-0, όταν σε ανατροπή του Μελανίτη από τον τερματοφύλακα της Θύελλας δόθηκε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Παντελαίος.
Αμέσως μετά ο σκόρερ σημάδεψε το δοκάρι και στο 27’ ο Λιγνός βρέθηκε στην περιοχή πλάγια και με δύσκολο πλασέ ισοφάρισε 1-1.

301

Όμως στο 29’ σε σύγχυση από φάουλ του Μπέτσα ο Μελανίτης έκανε με κοντινό σουτ το 2-1 για τον ΑΟΠ.
Το ματς έδειχνε να γέρνει προς την πλευρά της Παριανής ομάδας, όμως στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, ο Κοιδελάι κινήθηκε γρήγορα, ξέφυγε από 2 αμυντικούς και τελείωσε ιδανικά την προσπάθεια του για το 2-2, που ήταν αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΑΟΠ δεν έδειξε να πτοείται και ο Παντελαίος στο 44’( θυμίζουμε πως τα ημίχρονα στην κατηγορία Κ16 είναι 40λεπτα), ξέφυγε και πλάσαρε για το 3-2.
Η Θύελλα ισοφάρισε στο 58’ με πέναλτι του Μπαιράμ 3-3, που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Βακόνδιος, Σαββατιανός και Παγάνης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ ΠΑΡΟΥ
Σαρρής Αγγ., Μπέκια, Μελανίτης, Μπέτσα, Καρόσι, Γκιόνι, Γκέκα, Σκιαδάς, Παντελαίος, Ζέλα, Σαρρής Δ.(70’ Ραγκούσης).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ
Σελάμι, Αγκόλι, Λέντζος, Κανουσάι, Ισουφάι, Μπαιράμ, Λιγνός, Φύτρος, Τσουπάι(70’ Μπιλατσάι), Κοιδελάι, Χασανμπέλι

303

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos