Κίτρινη κάρτα με δεκάλεπτη αποβολή – Εξετάζεται κανονισμός για διαμαρτυρία στους διαιτητές.

15 Νοεμβρίου 2023 17:30

Το συμβούλιο της διεθνούς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας IFAB, που καθορίζει τους κανονισμούς του αθλήματος, θα συνεδριάσει σε 2 εβδομάδες στο Λονδίνο και δημοσίευμα των “TIMES”, αναφέρει πως θα τεθεί θέμα για κίτρινη κάρτα με δεκάλεπτη αποβολή σε παίκτη που διαμαρτύρεται στον διαιτητή η στέκεται με εμμονή κοντά του εμποδίζοντας τον να κινηθεί.

Αντιγράφοντας παρόμοιο κανονισμό του ράγκμπι και βλέποντας ιδιαίτερα στην Πρέμιερ Λιγκ πολλές κίτρινες, 90 μέχρι τώρα, για άκομψες διαμαρτυρίες στους διαιτητές, θέλουν ένα αυστηρότερο κανονισμό.

Επίσης αναφέρεται πως πρέπει να εξαλειφθεί η άσχημη εικόνα όταν παίκτες στρέφονται στον διαιτητή και τον εγκλωβίζουν περικυκλώνοντας τον.

Η απειλή για δεκάλεπτη αποβολή πιστεύουν πως θα συνετίσει τους νευρικούς και παράλληλα θα θεσπιστεί να είναι ο αρχηγός ο μόνος που θα μπορεί να πλησιάσει, πάντα με κόσμιο τρόπο τον διαιτητή, όπως ήταν πριν αρκετά χρόνια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos