Κ14 – Νικητής ο Νηρέας 2-3 τον ΑΟ Πάρου!

26 Νοεμβρίου 2023 23:04

Στο μοναδικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι που ο καιρός άφησε να γίνει στο νησί μας, συναντήθηκαν τα τμήματα Κ14 του ΑΟ Πάρου και του Νηρέα.

Με εντυπωσιακή διακύμανση του σκορ, τελικά ο ανώτερος στο β ημίχρονο Νηρέας πήρε τη νίκη.

Ο ΑΟ Πάρου ξεκίνησε καλά το ματς και προηγήθηκε στο 12’ με πλασέ του Ακάλεστου 1-0.

Ο Τσαχπίνης, που ξεχώρισε τόσο σαν επιθετικός όσο και στο κέντρο όταν χρειάστηκε, ισοφάρισε στο 21’ σε μία από τις λίγες επιθέσεις του Νηρέα στο πρώτο μέρος. Ο ΑΟ Πάρου είχε πιο πολύ ώρα την κυκλοφορία της μπάλας, όμως τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη ο Νηρέας ανέβηκε και αφού στο 40’ είχε δοκάρι σε κοντινό σουτ του Αντωνίου, σκόραρε σε 3 λεπτά 2 γκολ ξανά με τον Τσαχπίνη.

aoparou nireas 101

aoparou nireas 102

Στο 49’ με πέναλτι και στο 51’ με ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα, έγινε το 1-3.

Ο ΑΟ Πάρου αιφνιδιάστηκε, αλλά στο 60’ ο Παντελαίος με γωνιακό πλασέ μείωσε σε 2-3.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, κυρίως με τις πρωτοβουλίες των Μουταφίδη και Γεροχρήστου, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Διαιτήτευσε ο κ. Κουζούμης

ΑΟ Πάρου

Ραγκούσης, Βασταρδής(53’ Γιάνκου), Ακάλεστος, Μπέσκου, Μάρκου, Πάσσαρης, Ιωαννίδης, Μουταφίδης, Παντελαίος, Σκιαδάς, Γεροχρήστος.

Νηρέας

Κρητικός Ν.(65’ Σομπόνης), Ντοντάι, Ρούσσος, Σκιαδάς Ι., Κρητικός Φ., Αυγουλής(65’ Κανέλλης), Σκιαδάς Ν., Αντωνίου(50’ Σελαμάι), Ταχπίνης,  Τσολάκης(62’ Μπαρμπαρίγος), Χαγκεμόζερ(50’ Κυριακόπουλος).  

aoparou nireas 103

aoparou nireas 105

aoparou nireas 106

aoparou nireas 107

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos