Διά πυρός και σιδήρου η ΑΕ Πάρου, 2-3 στη Σίφνο με ανατροπή! Βράβευση Αλεξανδρή

11 Δεκεμβρίου 2023 00:14

Σε ματς θρίλερ η ΑΕ Πάρου πέτυχε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2 και στα τελευταία λεπτά να φύγει με το τρίποντο από τη Σίφνο.

Πριν τον αγώνα ο Πανσιφναικός διά του προέδρου κ. Χουζούρη και του διοικητικού παράγοντα κ. Τρούλλου, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ΑΕΠ Αλ. Αλεξανδρή, σε μία όμορφη πρωτοβουλία της διοίκησης.

Γενικά οφείλουμε να αναφέρουμε την άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων, μάλιστα οι άνθρωποι της Παριανής ομάδας μας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες δηλώνοντας πως περιμένουν για να την ανταποδώσουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η ΑΕΠ μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα 20 λεπτά χωρίς να μπορέσει να σκοράρει. Στη συνέχεια και με τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου να δυσκολεύουν τους ποδοσφαιριστές, οι φιλοξενούμενοι εγκλωβίστηκαν και έχασαν τον ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι σταδιακά ισορρόπησαν και στο 45’ εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος της άμυνας και με τον Οσμενάι σκόραραν και πήγαν προηγούμενοι 1-0 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Κάραβος στο 60’ με δύσκολο σουτ έκανε το 2-0 και από εκεί άρχισε η μεταμόρφωση της Παριανής ομάδας.

Η είσοδος του Παντελαίου μαζί με κάποιες εσωτερικές αλλαγές έδωσαν ώθηση, ενώ καθοριστική ήταν η γρήγορη μείωση του σκορ στο 66’ με τον Γκασίσου.

Ο αγώνας έγινε δραματικός με δυνατές, αλλά καθαρές, μονομαχίες, με πολλές διακοπές και στο 84’ ο Μουράι με βολίδα ισοφάρισε σε 2-3.

Στο 88’ ο Στρ. Κρητικός με διαγώνιο πλασέ από τη γωνία της μικρής περιοχής  λύτρωσε την ομάδα του κάνοντας το τελικό 2-3.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ρούσσος, Σαργολόγος και Παναγιώτου.

aep sifnos 103

Πανσιφναικός

Γιάχο, Χ. Ατσόνιος, Βόλκα, Τσέλιος, Ζάσκας, Τρούλλος, Λυκογιάννης, Ζάρος, Κάραβος, Οσμενάι(68’Α. Ατσόνιος), Λεμπέσης(68’ Ψαραύτης).

ΑΕ Πάρου

Ρούσσος, Μπαμπαλιού(89’ Χατζία), Καμπάσης, Τάσιος, Δ. Κρητικός(46’ Παντελαίος), Μουράι, Παπαδόπουλος, Στ. Κρητικός, Φαντιγκά(83’ Ζίλτσε), Στρ. Κρητικός, Γκασίσου(90’ Σαμπατίνο).

aep sifnos 102

aep sifnos 104

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos