Αρέσει η Κ16 του ΑΟ Πάρου, 4-1 στο Φιλώτι

04 Φεβρουαρίου 2024 15:04

Με μεγάλη νίκη στη Νάξο επί του Φιλωτίου συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις η Κ16 του ΑΟ Πάρου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο δείχνει το τελικό σκορ γιατί  το Φιλώτι αν και ουραγός στη βαθμολογία παρουσιάστηκε πλήρες και ανταγωνιστικό. Μάλιστα ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και αφού στο 1ο λεπτό ο Μελανίτης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΠ, στο 5’ ο Κ. Ψαρράς προειδοποίησε σημαδεύοντας με φάουλ το δοκάρι και ο ίδιος παίκτης στο 7’ με νέα εκτέλεση από πιο δύσκολη θέση σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 16’ ο Γκέκα «έκλεψε» τη μπάλα και μπαίνοντας στην περιοχή ανατράπηκε για να σκοράρει ο Κεβάνι στο πέναλτι και να ισοφαρίσει 1-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο, παρά τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Μελανίτη στο 34’, που πλάσαρε άουτ από κοντά και την άστοχη κεφαλιά του Μπέτσα από ευνοική θέση.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Πάρου, που από το 20’ και μετά είχε επιβάλλει το ρυθμό του, μπήκε αποφασισμένος και κατάφερε να καθαρίσει το ματς.

Ο Ερνέστο Κεβάνι, που εξελίχτηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα, στο 44’ ξέφυγε από την άμυνα και με δυνατό γωνιακό σουτ έκανε το 1-2.

Στο 48’ μία υπέροχη συνεργασία που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου μεταξύ Κεβάνι και Γκέκα, κατέληξε σε ένα όμορφο πλασέ του Γκέκα για το 1-3.

Στο 67’ χάθηκε τρομερή διπλή ευκαιρία από προσπάθεια του Γκιόνι που αποκρούστηκε και το νέο πλασέ του Κεβάνι δεν βρήκε στόχο.

Στο 73’ όμως ο Κεβάνι βρήκε από μακριά στόχο και έκανε το τελικό 1-4.

Το Φιλώτι που δεν παράτησε ποτέ το ματς είχε τις στιγμές του στο 53’ και στο 65’, όμως ο Σαρρής αντέδρασε αποτελεσματικά, ενώ στην τελευταία ευκαιρία του ΑΟΠ ο Ραγκούσης  σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα από τη μικρή περιοχή.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Δεγαίτας και Σφυρόερας.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλίδης)

Α. Σαρρής, Μπέγκια, Σκιαδάς, Μπέτσα, Καρόσι, Γκιόνι(75’ Ρουζάι), Γκέκας, Ζέλα, Κουγιούφας(75’ Ραγκούσης), Κεβάνι, Μελανίτης.

Πάγκος

Παντελαίος, Δ. Σαρρής, Ακάλεστος και Τσουνάκης. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos