ΑΕ Πάρου – Παμμηλιακός 2-1. Κρατά μόνο τους βαθμούς και την πρωτιά!

18 Φεβρουαρίου 2024 01:54

Η ΑΕ Πάρου κλείδωσε την πρώτη θέση του ομίλου και θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Η νίκη επί του Παμμηλιακού με 2-1 ήλθε μετά από μέτρια εμφάνιση, καθώς πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή βραδιά και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική.

Με φανερό πρόβλημα στην μετάβαση και την δημιουργία στο κέντρο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πατήσουν πολλές φορές στην περιοχή.

Ο Παμμηλιακός στην επανάληψη κυριάρχησε καθώς με γρήγορες ανακτήσεις στο κέντρο του γηπέδου και με άξονα τον εξαιρετικό Παπά, πίεσε και δημιούργησε πολλούς κινδύνους.

Όμως έπεσε στον εξαιρετικό Νικολακόπουλο, που κράτησε τη νίκη της ομάδας του.

20240217 180213

Α ΜΕΡΟΣ

Με μία εντυπωσιακή απόκρουση στο 4’ του Μακαλαγκάλ στην κεφαλιά του Μακρίδη ξεκίνησε ο αγώνας, ενώ ο ίδιος στο 10’ μπλόκαρε το σουτ του Μουράι.

Στο 18’ ο Χατζία με έγκαιρη παρέμβαση πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Τόσκα σε συρτή σέντρα του Σάντα παραχωρώντας κόρνερ.

Η ΑΕΠ υπερείχε στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και στο 24’ ο Χατζία με καρφωτή δυνατή κεφαλιά από κόρνερ του Στρ. Κρητικού έκανε το 1-0.

Αμέσως μετά στο 26’ ο Στρ. Κρητικός σούταρε ψηλά άουτ από ευνοική θέση.

Ο Παμμηλιακός στο 40’ ζήτησε πέναλτι σε σύγκρουση του Καμπάση με τον Τόσκα και στο 45’ ο Νικολακόπουλος έκανε την πρώτη από τις αρκετές επεμβάσεις του στον αγώνα διώχνοντας δύσκολα σε  κόρνερ  τη γυριστή κεφαλιά του Τόσκα.

20240217 180251

Β ΜΕΡΟΣ

Ο Παμμηλιακός μπήκε αποφασισμένος να ρισκάρει και αφού στο 47’ ο Στεφανίδης από πλάγια σούταρε στην εξωτερική μεριά των δικτύων, στο 50’ ο Παπαδημητρίου με γρήγορη εκτέλεση φάουλ έδωσε χώρο για σέντρα στον Ζηλιαχώβαλη, που βρήκε τον Πολυκράτη για να γίνει το 1-1 με όμορφο σουτ ψηλά στην απέναντι γωνία.

Στο 54’ ‘όμως η ΑΕ Πάρου είχε την απάντηση. Ο Φαντιγκά μετά από συνεργασία με τον Μακρίδη σέντραρε προκαλώντας σύγχυση για να μπει ο Γκασίσου με τη μπάλα στα δίκτυα για το 2-1.

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Παμμηλιακός είχε τον έλεγχο και τις μεγάλες του ευκαιρίες τις έχασε στο τέλος στο 90’ ο Μαυρογιάννης σημάδεψε από πλάγια το δοκάρι και στο 94’ ο Σαρρ πλάσαρε για να σώσει ο Νικολακόπουλος.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Βακόνδιος και Δεγαίτας.

AE Πάρου

Νικολακόπουλος, Στ. Κρητικός, Μανδραβέλης(92΄ Τάσιος), Χατζία, Καμπάσης, Βιτζηλαίος(75’ Παντελαίος), Μουράι, Γκασίσου, Μακρίδης, Καργιώτης(60’ Γιαννούλης), Στρ. Κρητικός(46’λ. τρ. Φαντιγκά).

Παμμηλιακός

Μακαλαγκάλ, Πλιάκης, Ζηλιαχώβαλης, Πολυκράτης, Φαλ( 82’ Σαρρ), Δίντσης, Σάντα(70’ Μαυρογιάννης), Παππάς, Τόσκα, Παπαδημητρίου, Στεφανίδης(70’ Τσιμτσιλιάκος).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos