ΑΕ Πάρου – Παμμηλιακός 1-2 σε ένα πικρό φινάλε

21 Απριλίου 2024 16:11

Μία στροφή πριν το τέλος, το επόμενο Σάββατο αυλαία με την πρωταθλήτρια Θύελλα Καμαρίου εντός έδρας, η ΑΕ Πάρου δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με τον Παμμηλιακό και η προσπάθεια για τη δεύτερη θέση δεν καρποφόρησε.

Οι Παριανοί ξεκίνησαν καλά στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκαν 1-0 στο 11’ με υπέροχο μακρινό σουτ του Μουράι, που στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε μέσα από τη γραμμή.

Μετά το γκολ ο Παμμηλιακός ανέβηκε και ισοφάρισε στο 17’ όταν σε σέντρα του Πλιάκα ο αμαρκάριστος Στεφανίδης πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

Στο 55’ οι Μηλιοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ με κοντινό σουτ του Παππά και κράτησαν το 1-2 παρότι δέχθηκαν πίεση από την ΑΕΠ, που έχασε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε.

aep pammiliakos 101

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Κουζούμης και Βακόνδιος.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Νικολακόπουλος, Μανδραβέλης, Δ. Κρητικός (35’ λ.τρ.  Στ. Κρητικός), Τάσιος, Καμπάσης, Παντελαίος(69’ Χατζία), Στρ. Κρητικός, Μουράι, Μακρίδης, Φαντιγκά (79’ Σεμπατίνο), Γκασίσου.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Μακαπαγκάλ, Σάντα, Μαυρογιάννης Π., Μαυρογιάννης Α., Φαλ, Δίντσης, Ζηλιαχόβαλης, Παππάς, Τόσκα, Στεφανίδης, Πλιάκης.

Αναπληρωματικοί

Κούτι, Κύρκος, Γαλλής, Καραμπάτσος, Σαρρ, Μπαμπακάρ.

aep pammiliakos 102

aep pammiliakos 103

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos