Με... Μπακασέτα στην Πόλη και τα γκολ σε Λίβερπουλ, Λειψία

30 Ιουλίου 2022 17:06

Πέντε τελικοί Σούπερ Καπ σε Αγγλία, Τουρκία, Γερμανία, Ολλανδία και Πορτογαλία, ματσάρες! Από τους τρεις πρώτους βγαίνουν τα καλύτερα σημεία της ημέρας.

Διάβασε την αξιολόγηση της στοιχηματικής ιντερβετεν!

454. Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (19:00)

Πρώτη κούπα της σεζόν στο Νησί, με τις δύο ομάδες που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα, να τη διεκδικούν. Το επίσημο ντεμπούτο του θα κάνει ο επιθετικός Νούνιες, περιμένουν πολλά από αυτόν οι «ρεντς». Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, λόγω των τραυματισμών των Άλισον, Κέλεχερ, κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Άντριαν. Με Χάλαντ στην επίθεση η Σίτι, αλλά χωρίς τον Λαπόρτ. Αν το ματς λήξει ισόπαλο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

➥ Διαθέτουν «πυρηνικά» στην επίθεση και ορισμένες απουσίες στα μετόπισθεν. Καλές συνθήκες για να ποντάρουμε στο συνδυαστικό «Over 2,5 & G/G» (2.00).

480. Τραμπζονσπόρ – Σίβασπορ (20:45)

Σούπερ Καπ Τουρκίας, στο οποίο ακολουθεί παράταση και πέναλτι, αν οι δύο ομάδες αναδειχθούν ισόπαλες στο 90λεπτο. Πρωταθλήτρια η Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα, η μεταγραφή του οποίου έχει «παγώσει» και είναι κανονικά διαθέσιμος για το αποψινό παιχνίδι. Κυπελλούχος η Σίβασπορ, παρέμεινε ο επιτυχημένος προπονητής Τσαλιμπάι, παρότι... πολιορκήθηκε από την Μπεσίκτας. Έπεισε στην προετοιμασία, με 3-2-0 στα φιλικά.

➥ Θα προτιμήσουμε την ποιότητα της ομάδας του Μπακασέτα, ποντάροντας στον άσο (1.86).

491. Λειψία – Μπάγερν (21:30)

Κλείνουμε με Σούπερ Καπ Γερμανίας, το οποίο διεξάγεται στην έδρα της Λειψίας, ενώ δεν υπάρχει παράταση, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο η κούπα θα κριθεί στα πέναλτι. Ομοιογενής η Λειψία, ελάχιστα άλλαξαν στο ρόστερ της, από το εξαιρετικό δεύτερο μισό που έκανε στη σεζόν και κατέκτησε την πρώτη κούπα της ιστορίας της (Κύπελλο). Ερώτημα η Μπάγερν, στο πως θα ανταπεξέλθει επιθετικά στη φυγή του Λεβαντόβσκι, ήρθε ο Μανέ για να δώσει νέα πνοή και λύσεις στον κόουτς Νάγκελσμαν.

➥ Θα περιμένουμε για συμπεράσματα, αρχικά θα ποντάρουμε στο 2.15 του Over 3,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos