Στοίχημα: Ντέρμπι με πολλά γκολ στο Ρίο

16 Ιουλίου 2023 12:36

Για ακόμη μια Κυριακή (16/07) το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι πλούσιο σε αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Αργεντινή και Βραζιλία και το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά στοιχήματος από το μεγάλο ντέρμπι Φλουμινένσε - Φλαμένγκο, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

15η Αγωνιστική στη Serie A Βραζιλίας με τη Φλουμινένσε να υποδέχεται τη Φλαμένγκο στις 22:00 στο Ρίο. Το καθήκον της έκανε την προηγούμενη αγωνιστική η Φλουμινένσε που επικράτησε με 2-0 της Ιντερνασιονάλ, βγάζοντας άμεσα αντίδραση μετά την ήττα από τη Σάο Πάολο. Βρίσκεται στην 4η θέση με 24 βαθμούς, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου παραμένει φέτος αήττητη στο πρωτάθλημα. 

Από την πλευρά της η Φλαμένγκο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, το επιβεβαίωσε και στο Κύπελλο κόντρα στην Ατλ. Παραναένσε, της οποίας επικράτησε με 2-0. Πέμπτη νίκη στα έξι τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, με 26 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση και θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Περιμένουμε απόψε ένα ντέρμπι με ανοιχτό ρυθμό και πολλά γκολ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τεράστιες επιθετικές δυνατότητες και χρειάζονται τη νίκη, θα επιλέξουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.95.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!
  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos