Συνελήφθη ο συνεργός στη δολοφονία Κουμανταρέα

09 Ιανουαρίου 2015 14:51

Συνελήφθη ο ομοεθνής συνεργός του 26χρονου Ρουμάνου Stefan, ονόματι Cosmin Gaitan, 29 ετών για τη δολοφονία του 83χρονου συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη. Ο συλληφθείς Cosmin Gaitan παραδόθηκε στον εισαγγελέα.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού και απόπειρα ληστείας από κοινού. Ο νεαρότερος δράστης βαρύνεται επιπλέον και με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής.

Υπενθυμίζεται πως από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. είχε προκύψει ότι οι δύο άνδρες περίμεναν τον Κουμανταρέα στην είσοδο της πολυκατοικίας του προκειμένου να τον ληστέψουν και τελικά, όταν εκείνος αρνήθηκε να τους αποκαλύψει το σημείο όπου υπήρχαν κρυμμένα χρήματα, τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τον στραγγάλισαν. Ο συγγραφέας εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του από φίλους και συγγενείς του 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos