«Κυνήγι» για τα παράνομα πάρτι στις βίλες

09 Ιουνίου 2020 22:56

Με εντολή εισαγγελέα οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ θα υποδύονται τους πελάτες και θα εισβάλλουν στις βίλες - Ολο το σχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση


Εφόδους στα πάρτι που διοργανώνονται σε βίλες με εντολή εισαγγελέα ετοιμάζουν οι «Ράμπο» της Εφορίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Δημητρέλη για το OPEN TV, συναγερμός έχει σημάνει στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τα δήθεν αυθόρμητα πάρτι που γίνονται σε βίλες. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν στελέχη της ΑΑΔΕ στο Ανοιχτό Κανάλι, αυτά τα πάρτι «αποτελούν φλέβα φοροδιαφυγής».

Γι' αυτό και οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ τα επόμενα 24ωρα θα μεταβούν στα νησιά και θα αρχίσουν τους ελέγχους στα πάρτι που θα στήνονται στις βίλες. Οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ θα προσποιούνται ότι είναι πελάτες και θα καταβάλλουν και το ανάλογο αντίτιμο της εισόδου. Μόλις, λοιπόν, μπουν στις βίλες - πάντα με εισαγγελική εντολή - θα καταγράφουν το κόστος των εισιτηρίων, τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε αυτό αλλά και τις καταναλώσεις ποτών που κάνουν οι θαμώνες. Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, θα επιβάλλονται πρόστιμα καθώς δεν έχει γίνει έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας και δεν έχει δηλωθεί το εισόδημα που κερδίζουν οι διοργανωτές των πάρτι. Πρόκειται, δηλαδή, για μεγάλη φοροδιαφυγή.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos