Αναβιώνοντας την τεράστια αμπελοοινική παράδοση της Πάρου!

08 Ιανουαρίου 2021 21:07

Βαθυπράσινη ήταν η γη της Πάρου χρωματισμένη από τα φυλλώματα των αμπελιών που καλλιεργούνταν απ΄άκρου εις άκρον του νησιού κατά το παρελθόν. Από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας η πάρια γη, θεωρούνταν χρυσοφόρος γης της αμπέλου!

 

Τα σταφύλια της με όλα τα πλούσια, ιδιαίτερα συστατικά του εδάφους, του ήλιου και της θάλασσας, ήταν η πρώτη ύλη για φημισμένα κρασιά εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Στην Πάρο ευδοκιμούσε ένα μεγάλο μέρος των ποικιλιών σταφυλιού που καλλιεργούνταν στην Ελλάδα, δίνοντας απαράμιλλης ποιότητας οίνο που εξαγόταν και εύφραινε τις καρδιές στα πέρατα του κόσμου.

Αυτή την τεράστια προαιώνια παράδοση του νησιού, αναβιώνει στο σήμερα το Οινοποιείο «Αστέρας»! Με παράδοση χρόνων, φροντίδα και αγάπη, στο Οινοποιείο παράγεται υψηλής ποιότητας ΠΟΠ κρασί αλλά και παραδοσιακοί οίνοι, ακόμα και σούμα (παριανό τσίπουρο). Με έμφαση στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και στις γηγενείς ποικιλίες σταφυλιού, τα κρασιά του Οινοποιείου «Αστέρας» αποτελούν κορυφαία επιλογή!

Αποτελούν «διαμάντια» γεύσης και μοναδικής ποιότητας που αγκαλιάζουν την παράδοση του νησιού και κρατούν στο «σώμα» τους τα αρώματα της Πάρου! Κρατήστε την γεύση της Πάρου μέσα σας με ένα ποτήρι κρασί «Αστέρας»!

Απολαύστε τα και ταξιδέψτε στην οινική κληρονομιά του νησιού που φθάνει στο σήμερα! Μόνο τα κρασιά του Οινοποιείου «Αστέρας» κρατούν το νήμα της παραδοσιακής γεύσης και ποιότητας της Πάρου! Δοκιμάστε τα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos