Ξέσπασμα Χαρδαλιά για τις… λογικές «αντάρτικου» για τη μουσική στα μπαρ

28 Μαϊος 2021 19:11

Το ξέσπασμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, προκάλεσε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αντάρτικο», όπως το αποκάλεσαν ορισμένων ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού χαρακτήρα, οι οποίοι φέρονται να καλούν τα μέλη τους να μην πειθαρχούν στις αποφάσεις και να βάζουν κανονικά μουσική στα καταστήματά τους.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που ασκήθηκε στον κ. Χαρδαλιά αφορούσε το από πότε θα ξεκινήσει να επιτρέπεται η μουσική στα καταστήματα εστίασης και τι απαντά σε όσους έχουν δηλώσει πως θα στήσουν «αντάρτικο».

«Συγγνώμη, όταν λέτε αντάρτικο τι εννοείται;» ρώτησε ο κ. Χαρδαλιάς και αφού ενημερώθηκε πως υπάρχει μερίδα καταστηματαρχών που έχει δηλώσει ότι θα βάλει μουσική άσχετα με το τι επιτρέπεται, έγινε έξαλλος και η ένταση τον κυρίευσε.

«Ο κάθε ένας θα αναλάβει την ευθύνη του. Ακούω συνέχει αυτήν την συζήτηση που γίνεται και μάλιστα τη θεωρώ πολύ επιπόλαιη. Η μουσική δεν κολλάει. Προφανώς και δεν κολλάει. Η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και αυτό έχει αποδειχθεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει ότι όταν υπάρχει, είμαι αναγκασμένος αν τραγουδήσω, θα έχω μεγαλύτερα σταγονίδια και να επηρέασω και τους διπλανούς μου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos