Κηδεία Mad Clip: Live η εξόδιος ακολουθία

06 Σεπτεμβρίου 2021 16:30

Το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του 34χρονου τράπερ Mad Clip

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, συγγενείς φίλοι και θαυμαστές του Mad Clip θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία του δημοφιλούς τράπερ, που βρήκε τραγικό θάνατο σε σοβαρό τροχαίο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9). Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός Πίτερ Αναστασόπουλος σκοτώθηκε οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στη Βουλιαγμένης. Ο τράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας Panik Records, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Παράλληλα, όσοι δεν μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Η Αρετή ήταν για πολλούς ο έρωτας της ζωής του Mad Clip. Υπήρξε ένα από τα πρόσωπα που τον στήριξαν από τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής και πριν ακόμα το όνομα του εκτοξευθεί στη λίστα με τους διάσημους τράπερ της Ελλάδας.

Ο Mad Clip της ευχόταν μέσα από το Instagram αγάπη μέχρι τον θάνατο: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή» έγραφε πριν λίγους μήνες στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της. Λίγες ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή του στα 34 του χρόνια, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο των συνεργατών του από τη δισκογραφική, Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos