Σε «εξυγίανση εν λειτουργία» της «Αυγής» με «δύσκολες αποφάσεις» κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ

13 Ιανουαρίου 2022 20:57

Μετά από την αποτυχία της εθελούσιας εξόδου στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου και να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την εξυγίανσή της.

«Το πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανεπιβεβαίωσε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αυγής και εξουσιοδότησε τα μέλη του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσο δύσκολες και να είναι, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας» αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην Κουμουνδούρου, αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από την εφημερίδα «Αυγή».

Συγκεκριμένα, το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο της αξιωματικής αντιπολίτευσης άναψε εκ νέου το «πράσινο φως» στη διοίκηση της «Αυγής» να προχωρήσει κανονικά το business plan της εξυγίανσης με την εφημερίδα «εν κινήσει» (και χωρίς να επαληθευτούν οι πληροφορίες που ήθελαν αναστολή του καθημερινού της φύλλου), απόφαση η οποία βρήκε σύμφωνα όλα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, μετά από 7ωρη συνεδρίαση.

 Όπως είναι γνωστό, η πρόταση εθελουσίας εξόδου για τους εργαζομένους της Αυγής απέτυχε, αφού μόνον 14 εργαζόμενοι θέλησαν να ενταχθούν σε αυτήν. Η δε αναφορά σε «δύσκολες αποφάσεις» , προδιαθέτει ακόμα και για απολύσεις, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση των οικονομικών της εφημερίδας.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης, αρκετά στελέχη εξέθεσαν τον προβληματισμό τους με βασικό ζητούμενο τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εφημερίδας, ενώ ο βουλευτής, Νίκος Φίλης εισηγήθηκε και τη σύσταση μιας σχετικής Επιτροπής, πρόταση η οποία δεν έτυχε περαιτέρω υποστήριξης και τελικά απορρίφθηκε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos