Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι διασωληνωμένοι μετά τη φωτιά στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

27 Μαϊος 2022 16:57

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης μετά από φωτιά που ξέσπασε στο κτήριο όπου στεγάζεται το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε κτήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους, που στεγάζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο.

 Συνολικά 9 άτομα έχουν χρειαστεί νοσηλεία, από τα οποία 6 έχουν διακομιστεί στο «Παπανικολάου».

Οι 4 έχουν ελαφριά αναπνευστικά συμπτώματα, ωστόσο, δυο άνδρες ηλικίας 20 και 35 ετών αντίστοιχα νοσηλευόνται διασωληνωμένοι.

 Ακόμη 3 άτομα νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος».

{https://www.youtube.com/watch?v=mR2VfJQ0s9E}

Τελευταίες πληροφορίες από το σημείο θέλουν όλους όσοι βρίσκονταν στο κτήριο να έχουν πλέον εξέλθει, ενώ τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο παρέχουν αυτήν την ώρα τις Πρώτες Βοήθειες σε ανθρώπους που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

 Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής, αιτία, σε αίθριο του Επιμελητηρίου. Άμεσα δόθηκε εντολή για εκκένωση, με τους υπαλλήλους να εγκαταλείπουν ασφαλείς το κτίριο.

Αυτή την ώρα έχουν σπεύσει στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το έργο της κατάσβεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 Πυροσβέστες, με οκτώ οχήματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos