Οι Τούρκοι «έκοψαν» τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας (βίντεο)

20 Οκτωβρίου 2022 16:08

Οι Τούρκοι διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροπάλης δεν «άντεξαν» την πρωτιά του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου και «έκοψαν» το μισό Εθνικό Ύμνο της χώρας μας!

Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων για τους κορυφαίους αθλητές στο «μπρα ντε φερ» στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αττάλεια, οι γείτονες έστησαν άλλη μία παράσταση «παρωδία».

 Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ενω τον ακολούθησαν, στη δεύτερη και τρίτη θέση, δυο Τούρκοι αθλητές.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι απονομές, ξεκίνησε να παίζει ο ελληνικός Εθνικός Ύμνος προς τιμήν του Χαραλαμπόπουλου, ωστόσο φαίνεται πως οι Τούρκοι δεν «άντεξαν» να τον ακούσουν ολόκληρο και, επιδεικνύοντας ασέβεια στο αθλητικό πνεύμα, τον «έκοψαν» στη μέση.

 {https://www.youtube.com/watch?v=8QeXQw6l5Hw}

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη.

Ο κορυφαίος Έλληνας χειροπαλαιστής στα +100 κιλά στο αριστερό χέρι πήρε την πρώτη θέση επικρατώντας του Τούρκου Mustafa Altuntas, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση αήττητος σημειώνοντας 5 νίκες συνολικά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την πορεία του Χαραλαμπόπουλου:

{https://www.youtube.com/watch?v=5dnuWlUhR40}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos