Διακοπές σε νησί: Τι να βάλεις στην βαλίτσα σου

05 Ιουλίου 2023 18:12

Είμαστε μόλις ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και ήδη το μυαλό μας πηγαίνει σε θάλασσες και διακοπές.

Αν είμαστε από τις τυχερές που θα μπορέσουν να πάνε διακοπές σε κάποιο νησί, τότε πρέπει να φροντίσουμε να απολαύσουμε την εμπειρία. Όταν έρθει η ώρα να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες, όμως, τι θα βάλουμε μέσα; Πρέπει να βρούμε την ισορροπία και να πάρουμε τα απαραίτητα μαζί, έτσι ώστε ούτε να φτάσουμε στο πλοίο με 3 βαλίτσες, ούτε όμως και να λείπουν βασικά κομμάτια.  

Tops

Οι γυναικείες μπλούζες και τα tops, ευρύτερα, είναι απαραίτητα. Συνδυάζονται με τα πάντα και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά διαφορετικά outfits χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο στις αποσκευές. Ένα crop top και ένα tank top πρέπει να είναι από τα πρώτα που θα βάλουμε στην βαλίτσα μας.

Εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν απόλυτα με το καλοκαίρι και με τη νησιωτική αύρα. Τα παπούτσια αυτά μπορούν να φορεθούν με όλα τα αγαπημένα μας ρούχα. Είτε προτιμήσουμε απλά casual outfits, όπως καθημερινά φορέματα και γυναικείες μπλούζες με ένα σορτς οι εσπαντρίγιες δεν θα φαντάζουν ξένο στοιχείο.

Flat σανδάλια

Τα flat σανδάλια δεν πρέπει να λείψουν από τις αποσκευές μας. Πρέπει και τα πόδια μας να «πάρουν» αέρα στην ασφυχτική ζέστη του καλοκαιριού, αλλά να αναδείξουμε και το πεντικιούρ μας. Ένα κομψό flat σανδάλι προσφέρει την απαραίτητη άνεση που χρειαζόμαστε και αναβαθμίζει το στιλ μας και να συντροφεύσει στις βόλτες μας στο νησί.

 Βερμούδες

 Δεν μπορούν να λείπουν από τις διακοπές μας οι αγαπημένες μας denim βερμούδες και τα υφασμάτινα shorts. Είναι η ιδανική επιλογή που συνδυάζει το καλοκαίρι με την άνεση και τη θηλυκότητα.

Μαγιό

Εννοείται πως πριν καν σκεφτούμε για όλα τα υπόλοιπα, έχουμε έτοιμα δύο μαγιό για παν ενδεχόμενο. Θυμάστε τότε που ήμασταν μικρά η μάνα μας στην παραλία πάντα μας είχε ένα δεύτερο μαγιό; Ε λοιπόν, είχε δίκιο! Είτε γιατί κάποιο ατύχημα μπορεί να συμβεί, είτε για να μην κρυώσει η κοιλιά μας, είτε για να μην μπούμε στο αμάξι με το μαγιό μας ακόμη βρεγμένο, καλό είναι να έχουμε πάντα ένα επιπλέον μαζί.

Κιμονό

Ότι μαγιό και αν έχουμε, από tankini μέχρι ολόσωμο, πρέπει να φορέσουμε και ένα κιμονό από πάνω. Το κιμονό είναι απαραίτητο για ένα ολοκληρωμένο look παραλίας. Το μαγιό μας αναδεικνύει τις ιδιαιτερότητες του σώματος μας, όμως το κιμονό είναι αυτό που θα δώσει την τελειωτική πινελιά που χρειάζεται για να ξεχωρίσουμε.

Ψάθινο καπέλο

Τα ψάθινα καπέλα είναι απόλυτα συνυφασμένα με κινηματογραφικές, αλλά πλέον και ινσταγκραμικές στιγμές στην παραλία. Πώς θα μπορούσαν να μην είναι; Όχι μόνο μας προστατεύουν από την ήλιο, αλλά δίνουν τύπο και συμπληρώνουν το ντύσιμο μας.

Συνοψίζοντας, σε ένα νησί θέλουμε αεράτη εμφάνιση χωρίς να χάνει την κομψότητά της. Το καλοκαίρι έφτασε, οπότε ας εξοπλιστούμε κατάλληλα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos