Παρουσία βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ κου Μάρκου Εμμ.Καφούρου στις εκδηλώσεις εορτασμού της κοίμησης της Θεοτόκου στη Πάρο

16 Αυγούστου 2023 18:02

Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ.Μάρκος Εμμ. Καφούρος παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις και λατρευτικές συνάξεις για τη Θεομητορική εορτή της κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου που έλαβαν χώρα στο παλαιοχριστιανικό ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου.

Ο βουλευτής παρέστη στη Θεία λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και στη λιτάνευση της ιερής και θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής Πάρου παρουσία, υπουργών της κυβέρνησης, του αρχηγού στόλου , των τοπικών αρχών ενώ τιμές απέδωσαν τιμητικά αγήματα παρουσία της πυραυλακάτου (ΤΠΚ) “Βλαχάκος” του πολεμικού ναυτικού.
Στο περιθώριο των θρησκευτικών εκδηλώσεων ο βουλευτής Κυκλάδων είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και απόψεις με τους κατοίκους σε Πάρο και Αντίπαρο ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τοπικούς φορείς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos