Ο Διονύσης Ατζαράκης εμφανίστηκε ως Κασσελάκης -Παρκούρ, freddo, Εκάλη, γυμναστήριο σε ένα βίντεο

12 Οκτωβρίου 2023 21:34

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το θέμα του τελευταίου βίντεο του Διονύση Ατζαράκη ο οποίος με το γνωστό μαύρο χιούμορ του σε πολύ λίγα λεπτά σχολιάζει όλες τις στιγμές του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που απασχόλησαν τη δημοσιότητα.

Με μπλε φακούς στα μάτια, σε κάποιες στιγμές με αμάνικο μπλουζάκι γυμναστηρίου, έναν σκύλο να κάνει την εμφάνισή του και τον Τάιλερ στο τέλος να κάνει επίσης εμφάνιση ο Διονύσης Ατζαράκης με το γνωστό του στιλ σχολίασε... όσα σχολιάστηκαν.

Το γυμναστήριο, την Εκάλη στην οποία μεγάλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Αμερική, το παρκούρ που έκανε στο ειδικό σχολείο, τα κεράσματα στους δημοσιογράφους αλλά και τον πανζουρλισμό των δημοσιογράφων στο πρόσωπό του, το freddo σκέτο και πολλά άλλα.

Ο Διονύσης Ατζαράκης ως Στέφανος Κασσελάκης

@dionysisatzarakis Πάμε ρε Στέφανε! ?? @Λάμπρος Φισφής #atzarakis #dionysisatzarakis #fisfis #lambrosfisfis #kasselakis #stefanoskasselakis ♬ πρωτότυπος ήχος - Dionysis Atzarakis

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos