Πανελλήνια συγκίνηση – Χιλιάδες κόσμου στο ύστατο χαίρε στο Βασίλη Καρρά

26 Δεκεμβρίου 2023 15:22

Θλίψη, πόνος, οδύνη. Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν την πανελλήνια συγκίνηση για το θάνατο που σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η εξόδιος ακολουθία για τον εμβληματικό ερμηνευτή, τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.
Πλήθος κόσμου, συνέρρευσε στον Ι.Ν. για το τελευταίο αντίο. Τραγικές φιγούρες, η σύζυγος και η κόρη του εκλιπόντος, αγκαλιασμένες με τη μία να δίνει κουράγιο στην άλλη.

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στη Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη, όπως και άτομα που θα αφιχθούν με τον σιδηρόδρομο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos