Νότης Μαρτάκης Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστημίου Πατρών

04 Μαρτίου 2024 17:24

Είκοσι επιχειρήσεις από τον κλάδο του Τουρισμού και πάνω από 100 φοιτητές συναντηθήκαν την περασμένη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο κτίριο του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της Δράσης "Ημέρες Καριέρας 2024".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εκπροσώπων από πλήθος επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τουρισμού. Επιπρόσθετα, κατά το δεύτερο μισό της εκδήλωσης, οι φοιτητές ήρθαν σε επαφή με εκπροσώπους των επιχειρήσεων, κατέθεσαν βιογραφικό και έδωσαν συνεντεύξεις.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής Απόστολος Ραφαηλίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαϊας Δημήτρης Διαμαντόπουλος. Έλαβαν το λόγο οι: Νικόλαος Ιωάννου ο οποίος παρουσίασε τη διαδικασία του τμήματος Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης και Νότης Μαρτάκης οποίος ανέπτυξε την αναγκαιότητα της στελέχωσης των τουριστικών επιχειρήσεων από εξειδικευμένο προσωπικό για την επίτευξη του στόχου της αναβάθμισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τουρισμό. Αμέσως μετά την ομιλία του Προέδρου της MTC GROUP το λόγο έλαβε και πάλι ο καθηγητής κ. Ραφαηλίδης ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο κ. Μαρτάκης θα διδάσκει ως Επισκέπτης Διαλέκτης στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου.

Παρουσιάσεις εταιριών έγιναν από τους :Γιώργο Τελώνη και ο Μάριο Λαδά - Ferry Center, Stella Malle και Μαρία Διαμαντοπούλου - webhotelier | primalres, Αλέξανδρο Μπαλτά – Achaia Clauss, Χρήστο Κανέλλη – Αντιπρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Αχαϊας & Hotel Kanelli Beach, Ανδριανή Ζαχαροπούλου και Γεωργία Καπετανάκη – Aldemar Resorts, Εύα Καλαϊτζίδου – COSTA NAVARINO, Παρασκευά Αρβανίτη – Grecotel Hotels & Resorts και Κωνσταντίνο Δαμάτη – Hotel Akrata Βeach.
Μίλησαν επίσης ο καθηγητής Ιωάννης Κουτσονίκος Υπεύθυνος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών– Διοίκηση Τουρ. Προορισμών & Επιχειρήσεων, Σπύρος Αλεξανδράτος – Απόφοιτος Τμήματος & Μεταπτυχιακός Φοιτητής και Αλκιβιάδης Παναγόπουλος– Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης.

martakis201

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos