×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ραντεβού Βενιζέλου - Γ. Παπανδρέου

30 Απριλίου 2013 11:19

Το ραντεβού που έχουν κλείσει για σήμερα -το πιθανότερο στη Βουλή- οι κ. Παπανδρέου και Βενιζέλος επιδιώχθηκε αρχικά από τα επιτελεία τους να κρατηθεί «μυστικό».

Η Ιπποκράτους αλλά και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δήλωναν ότι δεν γνώριζαν το πού και πότε θα συναντηθούν ο πρώην και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εγκυρες πληροφορίες λένε ότι την Κυριακή το βράδυ, ενώ εξελισσόταν η συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, οι κ. Βενιζέλος και Παπανδρέου συναντήθηκαν τυχαία στον διάδρομο της Βουλής - το ότι είναι άλλωστε διπλανά τα γραφεία τους τους οδηγεί συνήθως στην ίδια διαδρομή για την είσοδό τους στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι με πρωτοβουλία του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ («θέλω να τα πούμε», φέρεται ότι είπε) το ραντεβού κλείστηκε για τη Μεγάλη Τρίτη. Είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο στο εσωκομματικό πεδίο επί ημέρες μετά τα δημοσιεύματα περί «μαύρης τρύπας» εν αναμονή της κατάθεσης στην Ιπποκράτους του πορίσματος για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, μέχρι να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος ο κ. Βενιζέλος.

«Πόρισμα δεν έχει υποβληθεί», ήταν η απάντηση στα δημοσιεύματα από την Ιπποκράτους, που ξεκαθαρίζει ότι όταν υποβληθεί το πόρισμα θα παρουσιαστεί στα αρμόδια όργανα για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες.

«Αλλο η διαφάνεια, άλλο η σκοπιμότητα, το θέμα δεν είναι οικονομικό, είναι πολιτικό», ήταν η φράση που εμπεριέχει το σχόλιο συνεργατών του Γ. Παπανδρέου για διάφορες «διαρροές» σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως διαμορφώθηκε τουλάχιστον κατά την τελευταία δεκαετία.

Εμπειρα στελέχη δεν αποκλείουν αναβίωση της σύγκρουσης βενιζελικών-παπανδρεϊκών, ωστόσο σημειώνουν ότι πρέπει να υποβληθεί το πόρισμα και όλοι να εξασφαλίσουν τη διαδικασία «όλα στο φως» που υποστηρίζουν ένθεν κακείθεν, εσωκομματικά.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos