ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια Ραγκούση, Λάμπρου και Καλπάκη για τις πρώτες επιλογές Κασσελάκη

26 Σεπτεμβρίου 2023 12:04

Η ενημέρωση μέσω ΜΜΕ για τις αντικαταστάσεις των Θεοχαρόπουλου και Καλπάκη σχολιάστηκε με αιχμηρό τρόπο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι αντικαταστάσεις των Θάνου Θεοχαρόπουλου και Στέργιου Καλπάκη από τις θέσεις του Διευθυντή της ΚΟ και του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να ενημερωθούν οι ίδιοι, παρά μόνον μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης, σχολιάστηκαν με αιχμηρό τρόπο από τον Γιάννη Ραγκούση και τον ίδιο τον κ. Καλπάκη μέσα από αναρτήσεις τους σε Twitter και Facebook.

Πλην του κ. Φίλη, που εξέφρασε σήμερα τη δυσαρέσκειά του για την παραπάνω εξέλιξη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και λέγοντας ότι τα πληροφορήθηκε από την τηλεόραση, ο κ. Ραγκούσης με ανάρτηση του αναφέρθηκε και στον τρόπο «καρατόμησης» του πρώην Διευθυντή της ΚΟ και προερχόμενου από τη διεύρυνση, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Συγκεκριμένα, «δεν προσπερνώ το γεγονός ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ την εκπαραθύρωσή του από τα καθήκοντα του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, ούτε για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας» τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης έγραψε

{https://www.facebook.com/kalpakis.stergios/posts/6483907648323995?ref=embed_post}

Λάμπρου: Άρχισε το «ξεσκόνισμα»

Στην ίδια κατεύθυνση, «Το "ξεσκόνισμα" άρχισε από τη διεύρυνση!» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και εξέχον στέλεχος της «Ομπρέλας», σημειώνοντας πως «μια ημέρα μετά τη νίκη του στις "εσωκομματικές" εκλογές, ο νέος πρόεδρος αποφάσισε, κάτι σαν αφεντικό σε μια ανώνυμη εταιρεία, να ξηλώσει τους δύο της διεύρυνσης (όχι του παλιού και τρισκατάρατου ΣΥΡΙΖΑ), χωρίς μάλιστα να τους πάρει, έστω και ένα, τηλέφωνο για να τους ενημερώσει. Αφεντικό είναι, ότι θέλει κάνει. Καλά, για συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας...»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos