Καρφί Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

13 Μαϊος 2024 16:46

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, όταν κατά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας του Ισραήλ η Ελληνίδα ερμηνεύτρια χασμουριόταν, αλλά και τις δηλώσεις των Ελλήνων χορευτών, ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης «η Eurovision δεν είναι μία διαδικασία άσκησης πολιτικής και ευτυχώς, δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική καμίας χώρας μέσω ενός μουσικού διαγωνισμού».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας «προσωπικό σχόλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με πολιτικές θέσεις, όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα ακόμα και σε ένα μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του, τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα».

«Ο σκοπός της Eurovision είναι ενώσει τους λαούς μέσω της μουσικής», τόνισε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις των χορευτών της ελληνικής αποστολής που δήλωσαν Τούρκοι, είπε «δικαιολογημένες οι αντιδράσεις για τους χορευτές και ευτυχώς έγινε επανόρθωση».

Μαρινάκης για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Την περσμένη εβδομάδα, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών, οι εκπρόσωποι των χωρών που κατάφεραν να προκριθούν, έκαναν κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όταν έφτασε η σειρά της Εντέν Γκολάν, η οποία εκπροσώπησε το Ισραήλ με το τραγούδι «Ηurricane» κι ο δημοσιογράφος της απηύθυνε τις πρώτες ερωτήσεις, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να χασμουριέται, στο σημείο εκείνο, ενώ κατεβάζει το κεφάλι της και κάνει πως κοιμάται.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos