Πανελλήνιος σάλος με το ντεκολτέ της Χριστίνας Μπόμπα

30 Μαϊος 2022 18:16

Σάλος επικράτησε με τη Χριστίνα Μπόμπα στα social media, με τη γνωστή επιχειρηματία να πραγματοποιεί ταξίδι στο Μιλάνο και να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, αν και σε ορισμένους δεν άρεσε καθόλου μάλλον.

Οι πόζες της με τα εκπληκτική φορέματα και όχι μόνο, που διάλεξε να φορέσει στην πρωτεύουσα της μόδας, έφεραν πολλές αντιδράσεις. Ωστόσο, η ίδια φρόντισε να βάλει άπαντες στη θέση τους με την απάντησή της.

Η απάντηση της Μπόμπα

Η influencer έδειξε για ακόμη μια φορά ότι δε στέκεται απλά στη δουλειά της, μιλώντας για την οπισθοδρομικότητα που παρατηρείται στην κοινωνία μας, λέγοντας πως αν ήταν άνδρας δε θα είχε την ίδια αντιμετώπιση, είτε για το ντύσιμο είτε για το ταξίδι της.

Η Χριστίνα Μπόμπα φυσικά απάντησε στα σχόλια, ρωτώντας στο τέλος: «Αν ήμουν άντρας, θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας, επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης, έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

Η Χριστίνα Μπόμπα διαβάζει τα σχόλια και απορεί

«Διαβάζω τα σχόλιά σας στις τελευταίες μου φωτογραφίες και ανάμεσά τους βλέπω αυτά», γράφει η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos