Σασμός – γ’ κύκλος: «Μου φάγατε τον γιο άδικα»

16 Ιουλίου 2023 17:01

Ένοχα μυστικά που έρχονται στο φως θα φέρουν και τα πάνω κάτω στη σειρά «Σασμός» και οι Σταματάκηδες με τους Βρουλάκηδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στον γ’ κύκλο, ενώ η Μαρίνα θα βγει εκτός εαυτού.

«Μου φάγατε τον γιο άδικα!»
Σασμός Μαρίνα γ κύκλο

Από τη στιγμή που ο Νικηφόρος έμαθε ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του πατέρα του, αποφασίζει να βγει η αλήθεια στο φως και να μάθουν όλοι ότι εκείνος βύθισε την οικογένεια του στη θλίψη, ενώ από την άλλη τόσο η Βασιλική όσο και η Καλλιόπη προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Ο Νικηφόρος είχε σαν πατέρα του τον Μαθιό, δεν μπορεί να πιστέψει ότι εκείνος σκότωσε τον πατέρα του και όλο αυτό τον καιρό τον κοιτούσε κατάματα σαν μην συμβαίνει τίποτα. Του έκρυβε την αλήθεια, αφήνοντας να χύνεται άδικα αίμα εξαιτίας του.

Εντωμεταξύ, οι ισορροπίες σε όλες τις σχέσεις πλέον είναι εύθραυστες, καθώς ακόμα και ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς μπορεί να διαλυθεί, αφού για εκείνη δεν θα είναι εύκολο να δεχτεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον ξάδερφο του και προσπάθησαν να χρεώσουν τον φόνο στην δική της οικογένεια.

Καθώς η Μαρίνα μαθαίνει στον γ’ κύκλο της σειράς «Σασμός», το νέο του Νικηφόρου, σοκάρεται και γίνεται έξαλλη που έθαψε δύο δικά τους ανθρώπους, από τα χέρια των Σταματάκηδων. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της σκοτώθηκε τόσο άδικα. Κοντεύει να χάσει το μυαλό της. «Μου φάγατε τον γιο άδικα» τους κατηγορεί.

 Η Μαρίνα αναστατώθηκε τόσο πολύ με τα νέα που δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Αργυρώ της παντρεύτηκε έναν από αυτούς τους ανθρώπους που χάλασαν τη ζωή και σκέφτεται ότι θα κάνουν το ίδιο και στην Αργυρώ. Οργισμένη, θέλει είναι να δει τον Μαθιό να πληρώνει για όσα έκανε εκείνος και η Καλλιόπη. Η Μαρίνα πλέον το μόνο που σκέφτεται είναι ότι θέλει να πάρει εκδίκηση…

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos