Σασμός: «Σε ποιον να σταθείς; Σε έναν δολοφόνο;»

28 Νοεμβρίου 2023 14:12

Μεγάλη κρίση θα περάσει η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός όταν η πρώτη μάθει πως ο Μαθιός σκότωσε το Στεφανή και δεν μπορεί να συγχωρέσει τον Αστέρη που τον καλύπτει.

Δεν θέλει ούτε εκείνη ούτε το παιδί της να έχουν σχέση με μία οικογένεια δολοφόνων, το ίδιο και ο Αστέρης, όμως τελικά αποφασίζει να του σταθεί. Συγκεκριμένα, τη νύχτα που πέθανε ο Λάζαρος και μπαίνει ο Μαθιός στη φυλακή, δέχεται επίσκεψη από τον Αστέρη στο κρατητήριο, που του λέει ότι θα τον στηρίξει ό,τι και να συμβεί.

Η Αργυρώ όμως θα βάλει τον Αστέρη να διαλέξει μεταξύ εκείνης και του Πετράκη και της οικογένειας του.

«Πάμε να φύγουμε Αστέρη τώρα. Να σώσουμε εμάς και το παιδί μας. Εσύ τα είχες κανονίσει όλα πριν λίγο», θα του πει σύμφωνα με το daddycool και το TiVi Σίριαλ, όμως εκείνος θα της θυμίσει πως τελικά έμειναν για να στηρίξει εκείνη τη Μαρίνα και τον Αντώνη που περνούσαν κρίση.

«Πέρασε η κρίση και τώρα είναι η ώρα να φύγουμε. Κινδυνεύουμε κι εσύ μου λες πως πρέπει να σταθείς στην οικογένεια σου; Σε ποιον να σταθείς; Σε έναν δολοφόνο; Γιατί αν δεν καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες σε οικογένεια δολοφόνων, αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που μιλάμε οι δυο μας» θα πει έξαλλη η Αργυρώ στον Αστέρη, στη συνέχεια του Σασμού…

youfly.com/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos