Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η αφυδάτωση και η κακή σίτιση την οδήγησαν στην εντατική»

15 Φεβρουαρίου 2024 13:39

Η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη, μίλησε σήμερα (15/2) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ηθοποιού και τραγουδίστριας.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, βέβαια είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον. Όλοι την αγαπάμε την Ζωζώ, εμείς κατά κάποιο τρόπο περισσότερο, γιατί είμαστε συνδεδεμένοι διαφορετικά. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στην εντατική για μερικές ώρες και ο λόγος που ακόμα νοσηλεύεται», εξήγησε η κουμπάρα της ηθοποιού.

Στη συνέχεια είπε: «Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ, που είναι η τρέλα της είναι να βγει έξω, τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι».

«Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα πίεσης και σφυγμών, η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία», κατέληξε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos