Βασίλης Μπισμπίκης: Εξιτήριο για τον ηθοποιό μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη

08 Μαρτίου 2024 15:28

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη με την υγεία του, μιας και ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, όταν μια αδιαθεσία που ένιωσε στο στήθος, τους οδήγησε στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια πήγε τον σύντροφο της στην κλινική και του έγινε εισαγωγή.

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day», ότι το ζευγάρι είδε εντός της κλινικής ένας γνωστός της.

«Εμείς αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από δικό μας ρεπορτάζ, είναι ότι όντως βρέθηκαν στο νοσοκομείο προχθές.. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» είπε, πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπεβλήθη σε τοποθέτηση stent, αφού παρατηρήθηκε πρόβλημα με τις αρτηρίες του.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινό» μετέφερε ότι, οι πρώτοι πόνοι στο στήθος του ήρθαν λίγες μέρες πιο πριν, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την τραγουδίστρια. Όταν την ενημέρωσε για την αδιαθεσία του, εκείνη τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, πως όταν τελείωσε η επέμβαση, παρέμεινε στο δωμάτιο και πιο μετά, έκανε ακόμη μια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos